Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 5:16 pm Заглавие: Спортни пружини за 200/25/MG ZR - 2 комплекта продавам
Първия комплект са червени, спортни, доста понижаващи... Цена 153лв.
Втория комплект са оригинални от MG ZR 160. Te са по-дебели от тези на серията 200/25, леко по-нисички от обикновената стойка, и по-твърди. С тях много добре се усеща спортния дух на едно MG, без да става много ниска колата и без да друса прекалено много. Заслужават си, пробвал съм ги! Цена 101 лв. за комплект предни и задни.
На последната снимка са стандартните пружини на 200/25. Слагам ги, за да се види разликата в дебелината на навивките спрямо тези от MG.
За контакти: 0894208108 Милен. Пращам и по куриер! _________________ Като ще се хвалим...-най пълната промяна до тук е на w201, голям маниак си батко,евалла, от това невзрачно и безобидно Роверче....е станало истинско страшно MG
интересно е как всеки втори хленчи, че иска да си направи колата готина, а в същото време не иска да даде и една стотинка. няма как да стане
Тези пружини са голяма рядкост и на година изпадат по 1-2 комплекта из форумите, така че... _________________ Като ще се хвалим...-най пълната промяна до тук е на w201, голям маниак си батко,евалла, от това невзрачно и безобидно Роверче....е станало истинско страшно MG
съгласен съм, ама предните няма как с флекса да станат. после знайш ли как ревът на врата ми да им дам други _________________ Като ще се хвалим...-най пълната промяна до тук е на w201, голям маниак си батко,евалла, от това невзрачно и безобидно Роверче....е станало истинско страшно MG
_________________ Като ще се хвалим...-най пълната промяна до тук е на w201, голям маниак си батко,евалла, от това невзрачно и безобидно Роверче....е станало истинско страшно MG
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети