| Предишната тема :: Следващата тема |
|
| Автор |
Съобщение |
|
svetlaki1018
Статус: Извън линия! Рег. на: 12 Фев 2010 Мнения: 17 Местожителство: varna
|
|
Върнете се в началото Отидете в края |
|
 |
|
ndsbg
Статус: Извън линия! Рег. на: 06 Ное 2007 Мнения: 996 Местожителство: София, Белово Кола: MG ZR 103 |
Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 11:16 am Заглавие: |
|
|
под жабката се държи на 2 болта  _________________ NDesing Style
my MG ZR |
|
|
 |
|
rosso666
Статус: Извън линия! Рег. на: 02 Юли 2009 Мнения: 97 Кола: rover214 |
Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 9:02 pm Заглавие: Re: как да махна капака на аирбега в дясно над жабката |
|
|
колега а защо ще го махаш
и аз съм се питал дали има аирбек защо тоо не пише да има ,лна повечето марки автомобили си пише ако има  |
|
|
 |
|
boris
Статус: Извън линия! Рег. на: 08 Окт 2008 Мнения: 120 Местожителство: русе,стара загора Кола: rover 214si |
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 10:16 am Заглавие: |
|
|
| щом непише значи няма.Махаш жабката за да ти е по-лесно и развиваш двете гайки,мисля че бяха 10ка |
|
|
 |
|
rosso666
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 12:29 pm Заглавие: |
|
|
е хубаво ама за какво е тоя капак тогава???  |
|
|
 |
|
Chefo
 Статус: Извън линия! Рег. на: 06 Ное 2007 Мнения: 2436 Местожителство: Варна Кола: RT Di - Izzy |
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 9:11 pm Заглавие: |
|
|
| rosso666 написа: |
е хубаво ама за какво е тоя капак тогава???  |
За да няма дупка, разбира се  _________________ Trans penem mihi est et ultima |
|
|
 |
|
rosso666
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 9:30 pm Заглавие: |
|
|
е можеха да направят таблото без каопак (цяло)  |
|
|
 |
|
Chefo
 Статус: Извън линия! Рег. на: 06 Ное 2007 Мнения: 2436 Местожителство: Варна Кола: RT Di - Izzy |
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 9:39 pm Заглавие: |
|
|
| rosso666 написа: |
е можеха да направят таблото без каопак (цяло)  |
Ха сега си представи как променят цялото табло защото едните коли ще са с еърбег други - без
От това място става хубав тайник  _________________ Trans penem mihi est et ultima |
|
|
 |
|
turin
 Статус: Извън линия! Рег. на: 26 Май 2009 Мнения: 219 Местожителство: София/Троян Кола: Rover 200 1.4 16V |
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 9:42 pm Заглавие: |
|
|
Аз си мисля, че щом човекът е с 214SI, трябва да си има възглавница. Имам предвид ориигнални, де. Иначе, ако е гърмяла или си е заминала, е друг въпрос. И на мен не се сещам да има надпис, но май вътре си имаше, ато съм ровичкал отдолу.
А че става идеално рафтче от мястото там – няма спор  _________________ български електромобилен клуб
Rover 200 1.4 16v mark III -- my galleries |
|
|
 |
|
Chefo
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 11:43 pm Заглавие: |
|
|
Моделът няма нищо, ама нищо общо с това дали има втора възглавница. Ако има надпис - има заводски, ако няма - няма.
На Ровър съм се нагледал на странни смесици ... като например 1.4 едновалка с ABS, 2 еърбега, с 4 диска и без клима ... Всичко е каквото си е поръчал клиента  _________________ Trans penem mihi est et ultima |
|
|
 |
|
rosso666
Пуснато на: Съб Юли 31, 2010 9:57 am Заглавие: |
|
|
абе ще се разглабя то се е видялохихихихихиихи
а за поръчката на екстри при закопуването имам чувството че птреди години клиентът е имал повече свобода-сега колите са си на различни нива оборудване и например ако искаш някоя екстра ще трябва да си платиш и тези които са включени в определената модификация
прав ли съм  |
|
|
 |
|
boris
Статус: Извън линия! Рег. на: 08 Окт 2008 Мнения: 120 Местожителство: русе,стара загора Кола: rover 214si |
Пуснато на: Съб Юли 31, 2010 11:30 am Заглавие: |
|
|
| не.просто чакаш повече.Поне в тойота е така |
|
|
 |
|
Chefo
Пуснато на: Нед Авг 01, 2010 6:17 pm Заглавие: |
|
|
Навсякъде е така. Беше то преди време, когато те питат - какво искаш да има в колата (и списък с 5 екстри) и като си харесаш нещо, ти дават кола с това, което искаш. Сега има 3-4-5 модела на склад с трите (например) базови версии на оборудването. Ако ти харесва това в склада, може и да ти го дадат. Ако не - в зависимост дали "желанието" ти дали го има в склада на по-горно ниво - получаваш го бързо. Ако не ... чакаш. Ама чакаш  _________________ Trans penem mihi est et ultima |
|
|
 |
|
NoCommenT
 Статус: Извън линия! Рег. на: 30 Дек 2007 Мнения: 257 Местожителство: Greece Кола: западна |
Пуснато на: Нед Авг 01, 2010 7:09 pm Заглавие: |
|
|
да чакаш,колко да чакаш,хондата се забави 1 месец,докато я докарат от англия,иначе за 1000евро отгоре получаваш бая екстри то тва ти е чакането докато я вкарат,не вярвам да ги държът на склад  _________________ Cant nothing hold me down im going to touch the sky!!!!
Rover, for the first time was inspired by the motorbike engines. The first award winning was K-Series. The long-bolt design and the lightweight construction spanned everything form a 1.1. litre four pot to a 2.5 litre V6!!!! |
|
|
 |
|
rosso666
Пуснато на: Нед Авг 01, 2010 7:46 pm Заглавие: |
|
|
| абе незнам аз досега не съм виждал на ровер да пише аир бек на тоя капак???? |
|
|
 |
| Препоръчваме ви: |
|
 |
|