Rover-Explorer Статус: Извън линия! Рег. на: 11 Май 2007 Мнения: 363 Местожителство: Бургас Кола: Rover416SI LPG Fobos
Пуснато на: Вто Окт 27, 2009 7:27 pm Заглавие:
Браво колега! Беше обещал преди и интериорни снимки да качиш, за подобренията вътре. Иначе стоповете отзад от интернет ли си ги поръча и какви пари ако не е тайна. _________________ This tricycle from 1884 is the first vehicle sold with the Rover-name.
така да изброя горе долу какво сам правил по интериора.
значи първо доста никилирани еленти.кръгове в таблото около циферблатите.синьо табло с червени стрелки.
рингове и около врътките за парното.около скоростния лост и по дръжките за духалките на парното.
смених крушките в плафона за купето с бели диоди.също така сам сложил диоди в жабката и в малката жабка под пепелника и в багажника от двете страни.
на 4 места за краката на пътниците.и двете задни колони на колата.отвън на дръжките.под вратите бели а встрани на вратите червени диоди.
всичко е свързано с бутони с 3 степени:
1.изключено.
2.включено постоянно и
3. включено с отворена врата на колата.
направил сам и отделен светещ бутон за палене на автомобила.место да въртя с ключа.
също така бутон с които включвам задните светлини когато някои кара зад мен на дълги светлини, за да му подскажа "ИНТЕЛИГЕНТНО" да превключи на каси иначе светлините от тунинг стоповете са толкова силни че никой досега не е издържал повече от 4-5 секунди
също така патронник които има звуков и светещт екран в огледалото за обратно виждане.
за музиката:
4 колони отпред плюс 2 пищялки
4 колони отзад плюс 4 пищялки и 1 бас каса 12 инча,монтирана на ПОДСИЛЕНА ЗАДНА КОРА. и 4 канален усилвател и кондензатор.
имам още една 15 инчова отделна бас каса но като се увеличи достатъчно колата започва цялата да се тресе и ме беше страх да не прецакам нещо
ЗАТОВА ОСТАНАХА САМО С 12 инчовата.
ТО БЕ CONTINUED.....
Това с дръжките много ми хареса ако може да ме светнеш къде са набудани диодите много ще съм ти благодарен.
А може и да ми покажеш наживо аз съм от Пловдив като теб _________________
Това с дръжките много ми хареса ако може да ме светнеш къде са набудани диодите много ще съм ти благодарен.
А може и да ми покажеш наживо аз съм от Пловдив като теб
то набутването не е сложно.по сложно е прекарване на кабел до тях ето малко снимки.
Пуснато на: Сря Юли 14, 2010 11:07 pm Заглавие: още малко подобрения по интериора
здр колеги наскоро направих още някои подобрения.направих кожена калъфка с дунапрен отдолу на подлакътника между седалките че оригиналния е само пластмаса и е много твърд като се подпираш.сложих и на задните облегалки под главници.сложих си и 3 стоп оригинален с диоди и свети много силно един приятел ми прати и 4 силиконови емблеми за джантите. ако някои иска може да си поръча от мен.16 лева са комплекта.ето и някои снимки.
Пуснато на: Чет Юли 22, 2010 10:51 pm Заглавие: :)
колеги брат ми си взе голф 3 преди няколко дни и днес си поиграх малко и с неговото табло.засега сложих само рингове около циферблатите и направих червени стрелките.скоро може да направя таблото да свети в синьо както голф 4. сега следва нова музика с 6 или 8 колони и подлакътник.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети