Днес проверихме по номера на рамата!Има такава капачка под степ моторчето и колкото да е невзрачна-струва 40 лева!ще я доставят след минимум 30 дни и ми става инересно,че явно на голяма част от автомобилите е махната по някаква причина,а в момента даже и дформирана си стои на мястото и си върщи работата!
NoCommenT Статус: Извън линия! Рег. на: 30 Дек 2007 Мнения: 257 Местожителство: Greece Кола: западна
Пуснато на: Сря Юни 23, 2010 6:23 pm Заглавие:
по добре снимай за кое говориш щото и аз нямам такива капачки там _________________ Cant nothing hold me down im going to touch the sky!!!!
Rover, for the first time was inspired by the motorbike engines. The first award winning was K-Series. The long-bolt design and the lightweight construction spanned everything form a 1.1. litre four pot to a 2.5 litre V6!!!!
kalindd Статус: Извън линия! Рег. на: 19 Фев 2008 Мнения: 102 Местожителство: София Кола: 416 Si 96г
Пуснато на: Чет Юни 24, 2010 8:30 am Заглавие:
Колега хайде снимай, че и аз изгарям от желание да разбера каква е тая "митична" пластмаса дето ти я имаш а всички други я нямат
ето тук в партс каталог 2 броя не виждам такова нещо.
Днес проверихме по номера на рамата!Има такава капачка под степ моторчето и колкото да е невзрачна-струва 40 лева!ще я доставят след минимум 30 дни и ми става инересно,че явно на голяма част от автомобилите е махната по някаква причина,а в момента даже и дформирана си стои на мястото и си върщи работата!
Колега какво стана с тая прословута капачка!Щеше да качваш снимки нещо.... _________________ Карай шифиоре,карай си колата,само гледай да си не счупиш главата...
rosso666 Статус: Извън линия! Рег. на: 02 Юли 2009 Мнения: 97
Кола: rover214
Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 10:47 am Заглавие:
Мдааааа прочетох ви мненията и на мене ми стана интересно така и така ще свалям да прочиствам ст.моторче и клапата(и при мене оборотите понякога не слизат под2ооо оборота за няколко секунди) .... ще проверя за тази "капачка"
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети