| Предишната тема :: Следващата тема |
|
| Автор |
Съобщение |
|
martoracing
Статус: Извън линия! Рег. на: 15 Фев 2009 Мнения: 32 Местожителство: sf Кола: rover216coupe |
|
Върнете се в началото Отидете в края |
|
 |
|
porostorm Администратор
 Статус: Извън линия! Рег. на: 07 Мар 2007 Мнения: 5407 Местожителство: София
|
|
|
 |
|
NoCommenT
 Статус: Извън линия! Рег. на: 30 Дек 2007 Мнения: 261 Местожителство: Greece Кола: западна |
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 4:41 pm Заглавие: |
|
|
не че разбирам,ма като знам че си с скорости R65 и,се съмнявам да издържат дълго
иначе успех _________________ Cant nothing hold me down im going to touch the sky!!!!
Rover, for the first time was inspired by the motorbike engines. The first award winning was K-Series. The long-bolt design and the lightweight construction spanned everything form a 1.1. litre four pot to a 2.5 litre V6!!!! |
|
|
 |
|
martoracing
Статус: Извън линия! Рег. на: 15 Фев 2009 Мнения: 32 Местожителство: sf Кола: rover216coupe |
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 8:02 pm Заглавие: |
|
|
да ти кажа честно не знам с какви скорости съм до сега са издържали за напред незнам ако стане нещо ще слагаме други  |
|
|
 |
|
martoracing
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 8:30 pm Заглавие: |
|
|
скоростите са pg1  |
|
|
 |
|
NoCommenT
 Статус: Извън линия! Рег. на: 30 Дек 2007 Мнения: 261 Местожителство: Greece Кола: западна |
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 8:39 pm Заглавие: |
|
|
е начи нямаш дертове ами биели,бутала,няма ли да сменяш,гледам на атмосферки с азот,им слагат ковани бутала с сгъстяване на 12,5:1,тогава обаче само бензи 100 октана да няма детонаций _________________ Cant nothing hold me down im going to touch the sky!!!!
Rover, for the first time was inspired by the motorbike engines. The first award winning was K-Series. The long-bolt design and the lightweight construction spanned everything form a 1.1. litre four pot to a 2.5 litre V6!!!! |
|
|
 |
|
martoracing
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 8:52 pm Заглавие: |
|
|
не с оригиналните бутала ще е до 75кс шот и добра настройка мисля че няма да имам ядове вече за повече шот от 100 нагоре слагат ковани
но мойта нитро система не е за такива шотове  |
|
|
 |
|
NoCommenT
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 9:04 pm Заглавие: |
|
|
добре е очакваме снимки
до края на седмицата и мойта е готова  _________________ Cant nothing hold me down im going to touch the sky!!!!
|
|
 |
|
martoracing
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 11:01 pm Заглавие: |
|
|
много сняг не мога да стигна до гаража обещавам до няколко дена да пусна първите снимки  |
|
|
 |
|
porostorm Администратор
 Статус: Извън линия! Рег. на: 07 Мар 2007 Мнения: 5407 Местожителство: София
|
|
|
 |
|
NoCommenT
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 11:43 am Заглавие: |
|
|
| porostorm написа: |
| NoCommenT написа: |
добре е очакваме снимки
до края на седмицата и мойта е готова  |
ми значи и от тебе чакаме снимки |
до края на седмицата ще пусна,за ся стария мотор е вън от коша _________________ Cant nothing hold me down im going to touch the sky!!!!
|
|
 |
|
isito84
 Статус: Извън линия! Рег. на: 11 Авг 2008 Мнения: 54 Кола: Rover 400 |
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 12:16 pm Заглавие: |
|
|
Маняци  |
|
|
 |
|
martoracing
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 2:51 pm Заглавие: |
|
|
ЕТО И ПЪРВИТЕ СНИМКИ
Очаквайте скоро още снимки от проекта
не съм снимал нитрото защото още нямам бутилка до 10 дни ще е при мен и ще снимам всичко
малко да стане по топло и започвам с сваляне с смяна на съединителя и монтажа на нитро системата |
|
|
 |
|
shefa
Статус: Извън линия! Рег. на: 21 Мар 2009 Мнения: 44 Местожителство: София Кола: Ауди А3 |
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 10:44 pm Заглавие: |
|
|
Колега като направиш Ровъра, дай да направиме някое и друго стартче с моя Ровър. Моят е малко по-стария 216 GTi с двиг. D16 A9.  |
|
|
 |
|
martoracing
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 11:13 pm Заглавие: |
|
|
ще направим разбира се  |
|
|
 |
| Препоръчваме ви: |
|
 |
|