Rover Club Bulgaria
http://roverclub-bg.com/forum/

Проблем с ел. стъклата на 8-ца ?
http://roverclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=83
Страница 1 от 1

Автор:  ogard [ Съб Мар 17, 2007 1:42 am ]
Заглавие:  Проблем с ел. стъклата на 8-ца ?

здравеите на всички много се радвам че най сетне се намериха люде да направят и такъв сайт аз карам 8мица от година и съм навъртял 30000км и досега не сум барал нищо освен спирачки но имам проблем с (не знам точно как се казва) шок или оне тъч.... нещо такова става въпрос само като пипнеш копчето за сваляне на прозореца и той да продължи сам до долу и обратно по принцип и на 4те прозореца имам тази екстра но в момента само падат а не се дига и то само от копчето на самата врата в смисал от шйофйорската врата не мога да командвам останалите и също с алармата не се дигат стъклата. малко дългичко стана..... дано някой ма е разбрал а пък ако и знае лек...... :) благодаря предварително не е болка за умиране ама много ме дразни

Автор:  vgbodurov [ Съб Мар 17, 2007 1:46 am ]
Заглавие: 

Здравей, добре дошъл! Пожелавам само хубави мигове в клуба. Хубаво е да прочетеш просите правилца за писане: ТУК. ;)


По въпросите ти, аз карам Rover 600 и тази функцийка я имам само на левия (шофиорския) прозорец :?: Трябва ли да я имам и за другия :?:

А за алармата, със заводска аларма ли си? На мен, когато ми монтираха алармата ми казаха, че по-добре да не добавят тази фунция.

Поздрави.

Автор:  ogard [ Съб Мар 17, 2007 11:59 am ]
Заглавие: 

мерси нещо пак съм омазал нали :?:
а иначе и за 4те прозореца я имам и алармата ми е фабрична аз си мислех че това е стандартното оборудване ама не дообясних че нещо алтернатора ми се е птрецакал и зарежда мъничко помалко да не би от там да ми е проблема :?:

Автор:  vgbodurov [ Съб Мар 17, 2007 12:04 pm ]
Заглавие: 

ogard написа:
Да не би от там да ми е проблема :?:

Разгледай какво са писали ТУК ;)

Автор:  ogard [ Нед Мар 18, 2007 2:21 pm ]
Заглавие: 

смяташ ли? проблемите са доста различни и аз съм виждал как хаотично се дигат и свалят стъклата ама моя проблем е друг :?:

Автор:  vgbodurov [ Нед Мар 18, 2007 2:26 pm ]
Заглавие: 

ogard написа:
смяташ ли? проблемите са доста различни и аз съм виждал как хаотично се дигат и свалят стъклата ама моя проблем е друг :?:
Говоря за алармата, за ключето най-вероятно проблема си е от ключето :) Аз ги свалях, поне на 6-цата са елементарни.

Автор:  ogard [ Нед Мар 18, 2007 2:52 pm ]
Заглавие: 

сигорен съм че не е това защото ко печата си работят самостоятелно за сяка врата и то само за надоло (става въпрос за шока) едновремено да се развалят заедно с алармата ми се струва невъзможно. обаче като се замисля може системата да следи за зарядката и при мен да реагира по тоя начин! обаче от друга страна колата не работи и алармата не дига прозорците то трябва да има памет и да помни че не му е достигала зарядка....... :cry:

Автор:  Antifen [ Сря Мар 21, 2007 11:24 am ]
Заглавие: 

Като пускаш и вдигаш стъклата писукат ли?

Автор:  ogard [ Сря Мар 21, 2007 11:27 pm ]
Заглавие: 

Любозар написа:
кое не било от твойта кола?алтернатора ли?
аман от "майстори"..........


ми да :cry: ама утре съм се уговорил уш с най добрите във варна пък да видим вечерта ще кажа :roll:

а прозорците примерно от моето място само сваля а за другите не работи абаче пък от другите копчета също работи само за свалянето ....... ма май кат се замисля найстина първо трябва да си реша проблема с алтернатора

Автор:  ogard [ Чет Апр 05, 2007 6:02 pm ]
Заглавие: 

Antifen написа:
Като пускаш и вдигаш стъклата писукат ли?
колега сега видях поста :shok: писукат това какво значи?

Автор:  Antifen [ Пет Апр 06, 2007 8:35 am ]
Заглавие: 

Това означава, че не са инициализирани стъклата.Обикновенно се получава когато е откачван акумулатора. За да се инициализират наново трябва всички стъкла включително и това на тавана да се пуснат до долу като се държи бутона на съответното стъкло постоянно и след като се спусне докато спре да писука след това се вдигат догоре като се държи бутона докато спре да писука. След като се инициализират стъклата започва да работят функциите за напълното им отваряне и затваряне с еднократно натискане в съответната посока и автоматично затваряне (ако са били отворени) при заключване на колата като за целта при заключване с дистанционното трябва да се задържи бутона а при заключване с ключ трябва да се задържи ключа на заключено положение, всичко това се отнася и за шибедаха.
Доста често куплунга на блока за управление на стъклата, който се намира в краката на шофьора отгоре в ляво вертикален не дава добър контакт и трябва да се почисти тъй като се наблюдават проблеми...

Автор:  ogard [ Пон Апр 09, 2007 8:08 am ]
Заглавие: 

Antifen написа:
Това означава, че не са инициализирани с
човек златен си :) трябва дет та видя да те черпя :) :) аз от година и нещо я карам тая кола и единствено това ме мъчеше сега сичко е ОК много благодаря за инфото :D :D

Автор:  ifchu [ Нед Юни 30, 2013 12:44 pm ]
Заглавие:  Re: Проблем с ел. стъклата на 8-ца ?

Здравейте.
Имам същия проблем плюс това не ми работи шофьорския прозорец. Само писука. Дали има нещо изгоряло и как да проверя? Благодаря.
Знам че има някакъв модул при краката на шофьора но при мен не виждам. Има нещо което цъка но е под моята седалка...... не разбирам...... :pls:
и когато искам да затворя прозорците с дистанционното се затваря само предно дясно стъкло.

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/