Здравейте. Благодаря на всички за отговорите и съдействието

Капачката вече е сменена и няма кипене или бълбукане, антифриза е източен и сменен с чисто нов пълен концентрат син. Задни спирачни апарати са рециклирани и раздвижени с нови накладки на TRW, задни дискове минаха шлайф и сега колата спира и отзад

. Сменени тампони на предна стабилизираща щанга понеже от студа старите скърцаха ужасно, все още имам скърцане отпред по предницата и отзад, но не е метал в метал а е гума в гума още не можем да го локализираме къде е и какво е въпреки че колата се качва няколко пъти на подемника. Сменена гарнитура на капака на клапаните в комплект с уплътненията на свещите, нови свещи Denso, сменена разпределителна капачка на делкото в комплект с нов палец.
За сега май е това, предстои смяна на масло и маслен филтър и доливане малко на маслото на автоматика. За ангренаж и ролки и пистов ремък напролет
За сега съм доволен от автомобила макар че имам някакви заседнали клапи на вентилацията и духа топло само на предното стъкло, през другите вентилационни отвори ако пусна потока си е студен...За ремонт се замислям понеже е голямо хоро там със свалянето на цялото табло...
Също така са ми за смяна средно и крайно гърне понеже сегашните са взели-дали колата реве като машина от WRC

за смяна ми искат 200 лв и се чудя

За сега е това.