Rover Club Bulgaria
http://roverclub-bg.com/forum/

ПРАВИЛА: Купувам/Продавам - Части, Аксесоари, Консумативи
http://roverclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=13&t=8958
Страница 1 от 1

Автор:  vgbodurov [ Съб Апр 10, 2010 12:13 pm ]
Заглавие:  ПРАВИЛА: Купувам/Продавам - Части, Аксесоари, Консумативи

1. Обявите в раздел "Купувам/Продавам" трябва да се пускат само от частни лица. Търговците на части - нови и втора употреба, трябва да публикуват своите в раздел "Сервизи/Магазини/Морги/Масови покупко-продажби". Тарифата за публикуване в раздел "Сервизи/Магазини/Морги/Масови покупко-продажби" е публикувана в него.
2. Заглавията на темите трябва да са обяснителни и изчерпателни. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в заглавието на темата трябва да присъства какво точно продавате или купувате. Теми от вида "Продавам" ще бъдат изтривани или заключвани! Желателно е в заглавието, когато се продава автомобил, да се включва модел, година, двигател и цена.
3. При пускане на нова обява бъдете изчерпателни, за да няма доуточняващи въпроси. Цена, реални снимки на продаваните стоки, телефон за контакт и къде се намира стоката е задължително да фигурират в обявата!
4. ОФФТОПИК-ът няма да се толерира! Отговорите на обявите трябва да са пряко свързани с тях. Други коментари само на Л.С.!
5. При промени по обявата, публикуващия се умолява да добави в заглавието новия статус на обявата.
6. Отговорност за извършваните чрез форума договорки и сделки носят само и единствено продавача и купувача. Администратори, модератори и други потребители, свързани по някакъв начин с форума, не са участници в процеса и не носят никаква отговорност, както и не предоставят информация за IP адреси или друга достъпна за тях информация.
7. Забранено е пускането на теми от името на друг потребител без неговото знание за това!
8. Забранено е "избутването" на теми от авторите им по-често от веднъж на 72 часа /3 дни/! За застопорени "Важни" теми - 5 лева месечно, ако обявата не е за раздел "Сервизи/Магазини/Морги/Масови покупко-продажби". За повече информация - тук.
9. Задължително е упоменаването на цена в обявите в "Купувам/Продавам". Обяви без обявена цена ще се трият без предупреждение!
10. Забранено е да се публикуват линкове към други сайтове, освен за показване на снимков материал и спецификации. Строго се забранява публикуването на линкове и препратки към други обяви, базари, търгове и ценови листи!
11. Забраняват се публични коментари по обявената цена, освен ако самият автор изрично не е упоменал, че приема такива! Договорките следва да се извършват посредством лични съобщения. Ако не сте доволни от цената - пишете ЛС на търговеца, а не пишете в самата тема!
12. Задължително е инициаторът на дадена сделка да упомене e-mail адрес и/или телефон, messenger account (ICQ, MSN, Yahoo, Skype) за връзка и местонахождението си в темата. Изключения се приемат само ако информацията се съдържа в сигнатурата на конкретния човек.
13. Забранява се писането на заглавия с главни букви/CAPS LOCK/!Вазимствани от Lancia форума!

Автор:  vgbodurov [ Пет Окт 22, 2010 8:50 pm ]
Заглавие: 

В сила са нови правила, моля прочетете ги преди да пишете в раздела :!:

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/