Rover Club Bulgaria
http://roverclub-bg.com/forum/

ПРОБЛЕМ Централно заключване, аларма rover 75
http://roverclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=18211
Страница 1 от 1

Автор:  jabiii93 [ Сря Ное 28, 2018 5:54 am ]
Заглавие:  ПРОБЛЕМ Централно заключване, аларма rover 75

Здравейте колеги , нещо доста странно се случи с алармата на моя 75 CDT. Изведнъж в 3 сутринта алармата се активира сама без абсолютно никаква намеса от никой , започна да пищи,(мигачите не светеха както обикновенно става при стартиране на алармата) при опита ми да я отключа с дистанционното ударих греда. Автомобила не приемаше никакъв сигнал от дистанционното , след това вкарах ключа в ключалката на вратата на шофьора и се отключи само шофьорската врата ,но алармата продължи да пищи, качих се в автомобила и завъртях ключа в ключалката и колата изведнъж си разпозна ключа, алармата се изключи , вратите се отключиха и колата запали без да покаже някаква индикация за повреда . Започнах да натискам копчето за откл/закл на вратите и нищо и то не реагираше , пробвах бутона за багажника и той не реагираше, отворих капака откачих едната клема и бутона на вратите и багажника сработиха . Пробвах след това да заключа колата с дистанционното но нищо колата не реагира а дистанционното свети при натискане . Тези дни ще я закарам , но все пак приемам мнения и съвети , тъй като не видях такава тема ! :pls:

Автор:  gugubugu [ Пет Ное 30, 2018 3:12 pm ]
Заглавие:  Re: ПРОБЛЕМ Централно заключване, аларма rover 75

Първо кажи дали имаш обемни датчици, но явно ще ти трябва диагностика за да се види дали приемника на алармата има проблем или самия модул.
Успех

Автор:  jabiii93 [ Пет Ное 30, 2018 4:12 pm ]
Заглавие:  Re: ПРОБЛЕМ Централно заключване, аларма rover 75

gugubugu написа:
Първо кажи дали имаш обемни датчици, но явно ще ти трябва диагностика за да се види дали приемника на алармата има проблем или самия модул.
Успех


Нямам обемни датчици , тъкмо взех колата от сервиза , оказа се изгорял централен модул на централното заключване ..
Мерси все пак колега

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/