Rover Club Bulgaria
http://roverclub-bg.com/forum/

ПРАВИЛА на форумите
http://roverclub-bg.com/forum/viewtopic.php?f=10&t=23
Страница 1 от 1

Автор:  vgbodurov [ Пет Мар 09, 2007 1:29 am ]
Заглавие:  ПРАВИЛА на форумите

Това са кратки, точни и ясни правила, които са в сила за всички форуми на http://www.RoverClub-BG.com! Моля, старайте се да ги спазвате!
Цитат:
Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възможно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи.
Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да преглеждат, премахват, променят или заключват всяка една тема или съобщение по всяко време, ако намерят за уместно! Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни.
Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки "Съгласен съм..." вие приемате горепосочените условия
1. Писането на кирилица е задължително.
Теми и мнения писани на латиница ще бъдат изтривани.

2. Пишете точни и ясни заглавия на темите. Същото се отнася и за съдържанието на темата/мнението.

3. Писането на мнения НЕ свързани пряко с темата ще се трият без обяснение. За да се запази форумът ЧИСТ и за да може да се намира нужната информация лесно и бързо трябва да се вземат тези мерки. Съобразявайте се какво пишете и КЪДЕ го пишете.

4. Обиди отправени към името на клуба, към неговия екип и останалите потребители не се толерират.

5. Препоръчително е да въведете в профила си местожителство/Skype и кола.

6. Забранява се всякакъв вид реклама във форума без уведомяването на администратора.

7. В случай, че е необходимо да допълните току що пуснато мнение, моля, използвайте бутона "Едит", намиращ се долу в дясно на текущия ви пост. В случай, че потребител напише два или повече последователни поста, ще бъде оставян само първия, а останалите изтрити!

8. Всякакви мнения НЕ ПО ТЕМАТА ще бъдат изтривани без предупреждение.

Теми и мнения писани на латиница ще бъдат изтривани.

9. При НЕ спазване на някое или някои от по-горе описаните правила потребителите ще бъдат предупреждавани един, два и на третия път ще бъдат гонени от форума.

10. НЕ СЕ ДОПУСКАТ графични файлове или писания в подписа по-дълги и широки от:

- за текст: 3 реда;
- за графични файлове: 400px широчина и 80px височина.

11. Писането с вкл. Caps Lock, т.е с главни букви в мнението и заглавието е ЗАБРАНЕНО, такива теми/мнения ще бъдат трити и/или заключвани!

За въпроси, коментари или критики относно правилата на форума, моля свържете се с администрацията!

Автор:  vgbodurov [ Вто Яну 20, 2009 2:46 pm ]
Заглавие: 

При НЕ спазване на една или повече точки от правилата на www.RoverClub-BG.com от ваша страна рискувате да изгубите възможността за писане във форумите за неопределен период от време!

При опит за заобикаляне на вече поставена забрана за писане/четене или влизане във форума ще се взимат по-строги мерки!

При несъгласие с правилата на www.RoverClub-BG.com не се регистрирайте!

Страница 1 от 1 Часовете са според зоната UTC + 2 часа
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/